Kiállítás 2011.03.22

Szeptember 1. – február 28. között zajlott le Székelyföld egyik legnagyobb természeti értékeit népszerűsítő kampánya, a Székelyföld 7 csodája elnevezésű projekt keretén belül. Szeptember 1. – február 28. között zajlott le Székelyföld egyik legnagyobb természeti értékeit népszerűsítő kampánya, a Székelyföld 7 csodája elnevezésű projekt keretén belül.


Részletek >>

Területek 2011.03.22


Részletek >>

Összegzés 2011.03.07

Szeptember 1 – február 28 között zajlott le az Európai Bizottság támogatásával Székelyföld egyik legnagyobb természeti értékeit népszerűsítő projektje. A Székelyföld 7 csodája elnevezésű projekt fő célkitűzése az volt, hogy népszerűsítse elsősorban a régió lakosai körében a bennünket körülvevő természeti értékeket, és felhívja a figyelmet a jelentősebb környezetvédelmi problémákra.


Részletek >>

Fotó- és esszéverseny 2011.01.22


Részletek >>

+ 7 csoda javaslatok 2010.12.01

Siklódi-, és Küsmödi kő - megtekintés

Háromkúti Meleg forrás - megtekintés

Egyeskő - megtekintés

Ivó pataka - megtekintés

Oroszhegy - megtekintés

Kőforrás - megtekintés


Részletek >>

Szűkült a mezőny 2010.12.01

Második fordulójához érkezett Székelyföld talán legnagyobb természeti értékeket népszerűsítő projektje, melyet a Zöld SzékelyFöld Egyesület valósít meg az Európai Bizottság támogatásával a Fiatalok Lendületben program keretén belül.


Részletek >>

Oldalak:      [ Első ] [ Előző ] [ 1 ]   2   [ Kövektező ] [ Utolsó ]

Támogatóink 
Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány a szerzõ nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehetõ felelõssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásáért.

Médiapartnereink

  |