Pogányhavas teteje áll élen 2010.10.30

November 30-ig lehet szavazni a 7csoda.zoldszekely.ro címen Székelyföld természeti csodáinak, illetve környezetvédelmi problémáinak listájára. Szerda délben Pogányhavas teteje állt az élen, de a sorrend még változhat.


Részletek >>

Felhívás 2010.09.08

Természeti területeink esztétikai, biodiverzitási, turisztikai jelentőségük mellett olyan erőforrások, melyek gazdasági tőkét jelentenek és saját létszükségleteink kielégítéséhez feltétlenül szükségesek. Erre hivatkozva gyakran visszaélünk a természet által nyújtott értékekkel és elfelejtjük, hogy a regenerálódási képességük korlátozott, és főleg rövidtávú érdekek foglalkoztatnak, amikor a számunkra otthont adó környezetünket fosztogatjuk.Részletek >>

Szeptember 1 2010.08.05

Az elmúlt időszakban sok javaslatot gyűjtöttünk be, teljes lett a szerkezet, teszteltük a rendszert. A hivatalos honlap start szeptember 1-én lesz, természetesen az addig leadott szavazatok is rögzítve lesznek.


Részletek >>

Az első beküldött képek 2010.07.31

Feltöltöttük az első beküldőnk Kányádi Imre a nagygalambfalvi Rák taváról készült képeit. Továbbra is arra bátorítunk mindenkit, hogy keresse fel a területeket, készítsen képeket, írja meg élményeit és javasoljon más területeket.


Részletek >>

Elindult a honlap 2010.07.20

Habár még nem készült el teljes egészében a Székelyföld 7 csodáját népszerűsítő honlapunk, de már megtekinthető, és szavazni lehet a pozítiv csodákra.


Részletek >>

Oldalak:      [ Első ] [ Előző ]   1   [ 2 ] [ Kövektező ] [ Utolsó ]

Támogatóink 
Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány a szerzõ nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehetõ felelõssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásáért.

Médiapartnereink

  |