Keresik Székelyföld 7 csodáját. 2010.10.27
 Lucs tőzegláp, Hargitaliget és Buffogó tőzegláp – ez jelen pillanatban ez áll az első három helyen. De még minden megváltozhat. A Zöld Székelyföld Egyesület honlapján javában zajlik a szavazás. Az első forduló november végén zárul, utána 20 terület közül lehet majd kiválasztani a hét legszebbet.

www.7csoda.zoldszekely.ro. Ezt a címet az utóbbi időben rengetegen meglátogatták, és voksoltak is a legszebb természetvédelmi területekre. Olyan helyekre lehet szavazni, amelyek kevésbé ismertek, de természeti, turisztikai értékeik megőrzése nagyon fontos. Csonta László elnök, Zöld Székelyföld Egyesület „Elsősorban a népszerűsítés van kitűzve célként, tehát úgy gondoljuk, hogy sikerült is elérni, azáltal, hogy megszerveztük ezt a verseny, több ember hall róla, illetve többen keresik fel, fűznek hozzá véleményeket.”

De nem csak a legszebb tájakra lehet voksolni. Keresik Székelyföld 7 negatív csodáját is. Itt olyan jelenségekre lehet szavazni, amelyek súlyos környezeti problémákhoz vezetnek, és amelyeket enyhíteni kell. A székely csodák Hargita, Maros és Kovászna megyékből kerülnek ki, jelenleg 30 helyszín van versenyben.


Erdely Tv

<< Vissza         

Támogatóink 
Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány a szerzõ nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehetõ felelõssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásáért.

Médiapartnereink

  |