Székelyföld 7 csodája - Fotó- és esszépályázat

Ne csak csodáld! - Szavazz! Fotózz! Szólj hozzá!


A Zöld SzékelyFöld Egyesület, a régió természeti értékeit népszerűsítő és a természetvédelmi tudatosságot növelő, Székelyföld 7 csodája című projektje keretén belül fotó- és esszépályázatot hirdet. A projektben szereplő 30 természeti érték illetve 30 környezetvédelmet érintő problémához fűződő fotók és/ vagy esszék beküldésével lehet pályázni 2011. Január 23. és Február 28. között. Részletes leírást a pályázat tematikájáról: a versenyző területek értékeiről, problémáiról, megközelíthetőségéről, illetve az emberi beavatkozás által generált fő környezetvédelmi problémákról, a projekt honlapján lehet olvasni www.7csoda.zoldszekely.ro.

Fotózz!

  • Szeretsz természetfotókat készíteni? Keresd fel a versenyző területeket, készíts képet és oszd meg velünk.
  • Biztos láttál már szennyezett, károsult természeti területeket a környezetedben. Sikerült lencsevégre kapni ezeket? Juttasd el hozzánk a képeket, hogy mindenki láthassa ezeket.

Szólj hozza!

  • Szerinted miért kellene megőrizni Székelyföld természeti értékeit? Hogyan tudunk mi ehhez hozzájárulni? Amennyiben szeretnél Te is segíteni Székelyföld csodáinak megőrzésében, első lépésként megoszthatod velünk véleményedet, kritikádat a témával kapcsolatosan.
  • Zavar, ha látod a hegyeink és vizeink szennyezését, erdeink kivágását? Javasoljál megoldást térségünk bármely környezetvédelmi problémájára, írd le egy esszében, szerinted hogyan lehet a jelenlegi helyzeten változtatni.


Április folyamán, az Európai Unió Fiatalok Lendületben című programjának támogatásával, egy kétnyelvű kiadványt jelentetünk meg, melyben összegezzük a területekkel kapcsolatos információkat. Ebben a kiadványban, ugyanakkor helyet kap egy válogatás a pályázók által beküldött fényképekből, valamint a területekkel és környezetvédelmi problémákkal kapcsolatos legjobb esszékből. A nyertes csodák kiválasztása után pedig, a legjobb fotók megjelennek egy projekt-záró fotókiállításon is.

A pályázat nyertesét, aki a legsikeresebb fotóval és/ vagy esszével jelentkezik, egy fotógéppel jutalmazzuk. Küldjél nekünk minél több fotót vagy esszét Székelyföld természeti csodáiról és környezetvédelmi problémáiról az info@zoldszekely.ro címünkre, és te is szerepelhetsz könyvünkben, a fotókiállításon, és akár egy új fotógéppel örökítheted a továbbiakban Székelyföld csodáit.

<< VISSZA

Támogatóink 
Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány a szerzõ nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehetõ felelõssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásáért.

Médiapartnereink

  |